Dërgo paratë online
në çdo kohë, kudo

CashonCard ju ofron mënyra të shumta për t'u paguar nga klientët tuaj ndërkombëtarë dhe tregjet globale - shpejt, me siguri dhe me kosto të ulët.

Get started now

Te besueshëm

Ne kemi dërguar miliona transfere në 125 vende të botës.

Të thjeshtë

Është i lehtë për përdorim dhe ne jemi në çdo kohë për t’iu ...

Të shpejtë

Dërgoni paratë te familja dhe miqtë Brenda minutave.

Tarifa të ulëta

Tarifat dhe kursi i këmbimit janë të shfaqura paraprakisht

Më shumë mënyra për të dërguar

Krijuar për jetën dhe shpenzimet e përditshme

  • Depozita e Bankës

    Dërgo paratë drejt llogarive bankare

  • Paratë e celularit

    Transfertat bëhen në çast në llogaritë Mobile Money

  • Tërheqje cash

    35 milion lokacione në botë

Money in Safe Hands

Every hand tells a story - what do yours say?

Here is the Proof

Some of our happy clients that sent feedback